Skip to main content
test
Osastonsihteeri sijaisuudet, Lapin hyvinvointialue - Lapin hyvinvointialue

Lapin hyvinvointialueen toimistopalveluissa on haettavana 31.3.2023 klo 15:00 mennessä osastonsihteereiden eri pituisia sijaisuuksia poliklinikoille sekä vuodeosastoille.

Osastonsihteerin työ on vaihtelevaa ja hektistä moniammatillista yhteistyötä. Hakijalta edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta ja motivoitunutta otetta työhön. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta päivystyspoliklinikalla tehdään myös kolmivuorotyötä seitsemänä päivän viikossa.

Sijaisuuden aloituksesta ja kestosta sovitaan erikseen ja sijaisuudet täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä.

Osastonsihteerin kelpoisuusehtona on nimikesuojattu lähihoitaja tai osastoavustajan, osastonsihteerin tai terveydenhuollon sihteerin koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi / tradenomi) ja kokemusta toimistotehtävistä terveydenhuollon alalta.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Työnantaja voi tarvittaessa järjestää työntekijälle terveydentilan selvityksen tartuntatautilain 1227/2016 mukaisesti, mikäli terveydentilaan liittyy perusteltu epäily tartuntataudista.

Tehtäviä haetaan sähköisesti Kuntarekry -palvelun kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme sijaisuuksia heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.lapha.fi
http://www.lapha.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat:
toimistopäällikkö Janne Sarajärvi, p. 040 6565 002, sähköpostitse janne.sarajarvi@lapha.fi
palveluesimies Riikka Mursu, p. 040 5327 187, sähköpostitse riikka.mursu@lapha.fi
palveluesimies Päivi Mänty p. 040 6375 608, sähköpostitse paivi.manty@lapha.fi

Lisätietoja

Lapin hyvinvointialue, toimistopalvelut

Lapin hyvinvointialue on maantieteellisesti Suomen laajin. Esimerkiksi Simosta Nuorgamiin matkaa on 620 kilometriä. Alueellamme toimii 17 kuntaa, 4 kaupunkia ja kaksi sairaanhoitopiiriä. Sote- ja pelastuspalveluja tuottavat kuntien, kaupunkien ja kuntayhtymien lisäksi kaksi keskussairaalaa, Länsi-Pohjan keskussairaala Kemissä ja Lapin keskussairaala Rovaniemellä. Järjestämme vuodesta 2023 alkaen palvelut noin 177 000 asukkaalle ja toimimme neljällä kielellä, suomeksi, pohjoissaameksi, inarinsaameksi ja koltansaameksi. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Siirtyviä työntekijöitä meillä on noin 7320 henkilöä, joista sote-henkilöstöä noin 7200 ja pelastuslaitoksen henkilöstöä noin 120. Rahoituksemme on noin 830 miljoonaa.

Tutustu hyvinvointialueeseemme muualla verkossa: facebook.com/lapinhyvinvointialue.

#LapinHyvinvointialue #SolekoHakea #TehemäPois #RakkauestaLappiin

https://www.youtube.com/channel/UCOxNy_fQfznJNBR9yyhEGpg


Osoite: PL 8042, 96101 Rovaniemi

Rekommenderade jobb