Osastonsihteeri, Sisätautien poliklinikka

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana osastonsihteerin toimi Turun yliopistollisen keskussairaalan Medisiinisellä toimialueella. Toimen ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alussa on Sisätautien poliklinikalla Reumavastuualueella.

Osastonsihteerin päivittäiset tehtävät käsittävät potilaiden vastaanottamisen poliklinikalla sekä erilaiset toimistotyöt (mm. tutkimuspyyntöjen/-tulosten käsittelyyn liittyvät tehtävät, saneluiden kirjoittaminen, ajanvaraukset, puhelinpalvelun ja yhteydenpidon eri ammattihenkilöiden kanssa). Asiakaspalvelutaidot ja potilaslähtöisyys korostuvat osastonsihteerin työssä. Palvelualttius ja kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ovatkin olennaisia osastonsihteerin taitoja.

Medisiinisellä toimialueella kehitetään osastonsihteereiden toimenkuvaa koko ajan vastaamaan muuttuviin palvelutarpeisiin.

Tule mukaan joukkoomme! Saat mukavan työyhteisön ja hyvän perehdytyksen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi terveydenhuollon kouluasteinen tutkinto tai muu soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva ammattitutkinto

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Päivi Lahtonen p. 02 313 3068.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 5 Medisiininen
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats