Osastonsihteeri toimi, Oulaskankaan sairaala

Tule työskentelemään osaksi moniammatillista joukkoamme. Etsimme osastonsihteeriä toimeen Oulaskankaan sairaalaan 4.1.2020 alkaen.

Osastonsihteerin tehtävänä ovat päiväsairaalan potilaiden lähetteiden käsittely, hoito- ja aikavaraukset, tutkimustilaukset, asiakaspalvelu, neuvonta ja ohjaus sekä muut erikseen sovittavat tehtävät.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jonka menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä sopeutua vaihteleviin tehtäviin ja tietotekniikan monipuolista osaamista.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, joustavuutta, vastuullisuutta, stressinsietokykyä, oma-aloitteisuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Arvostamme ammattitaidon lisäksi ketteryyttä tietojärjestelmien käytössä. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen osastonsihteerin työstä terveydenhuollossa sekä Esko ja Oberon -potilastietojärjestelmien tuntemuksen.

Osastonsihteerin toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva terveysalan perustutkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan kouluasteinen tutkinto tai soveltuva keskiasteen ammattitutkinto.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Katariina Huhtala, p. 040 843 5623, sähköposti: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Aluesairaalat, Oulaskankaan tulosalue, Tukipalvelut
Osoite: Oulaistenkatu 5, 86300 Oulainen

Oulaskankaan sairaala Oulaisissa tuottaa keuhkosairauksien, kirurgian, anestesiologian, korva-nenä- ja kurkkutautien, lastentautien, sisätautien sekä äitiys- ja naistentautien erikoissairaanhoidon palveluja. Sairaala vastaa erikoissairaanhoidon päivystyksen lisäksi sopimuksen mukaisesti lähialueiden perusterveydenhuollon ilta-, yö- ja viikonloppupäivystyksistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.