Osastonsihteeri - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Osastonsihteeri - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana osastonsihteerin vuorotteluvapaasijaisuus Turun yliopistollisen keskussairaalan Medisiinisen toimialueen Ihopoliklinikalla. Sijaisuus on ajalla 27.5. - 27.9.19.

Vuorotteluvapaasijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai on alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai on vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Osastonsihteerin päivittäiset tehtävät käsittävät potilaiden vastaanottamisen poliklinikalla, erilaiset toimistotyöt mm. tutkimuspyyntöjen/-tulosten käsittelyyn liittyvät tehtävät, saneluiden kirjoittamisen, ajanvaraukset, puhelinpalvelun ja yhteydenpidon eri ammattihenkilöiden kanssa. Asiakaspalvelutaidot ja potilaslähtöisyys korostuvat osastonsihteerin työssä. Palvelualttius ja kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ovatkin olennaisia osastonsihteerin taitoja.

Medisiinisellä toimialueella kehitetään osastonsihteereiden toimenkuvaa koko ajan vastaamaan muuttuviin palvelutarpeisiin.

Tule mukaan joukkoomme! Saat mukavan työyhteisön ja hyvän perehdytyksen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan kouluasteinen tutkinto tai muu soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva ammattitutkinto.

Potilashallinnon atk-järjestelmien (Miranda, Oberon) osaaminen katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta myös hyvää tekstinkäsittelytaitoa.

1.3.2018 voimaan astuvan tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Läs mer

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Kaija Ruonti, p. 050 591 1249.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 5 Medisiininen, TO5I Ihoklinikka
Adress: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 Turku

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren