Osastonsihteeri, yhteispäivystys

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä, Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitoksessa on haettavana kolme osastonsihteerin tointa. Pääasiallinen työn suorittamispaikka työsuhteen alussa on Turun yhteispäivystyksessä.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan tekstinkäsittelyä, asiakaspalvelua ja erilaisten potilaan hoitoon liittyvien tehtävien toteuttamista. Näitä pääset tekemään kolmivuorotyössä, joka painottuu iltoihin ja viikonloppuihin potilasvirtojen mukaan.

Jotta työskentelysi meillä sujuisi mahdollisimman hyvin, sinun tulee olla asiakaspalveluhenkinen, joustava sekä omata hyvät sosiaaliset taidot. Lisäksi ruotsin ja englannin kielien taitaminen katsotaan eduksesi. Eduksi katsotaan myös kokemus osastonsihteerin tehtävistä ja lääketieteellisen sanaston hallinta.

Tarjoamme osastonsihteerin työtä mielenkiintoisessa, jatkuvasti kehittyvässä moniammatillisessa toimintaympäristössä.

Toimien kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan kouluasteinen tutkinto tai muu soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva ammattitutkinto.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme työsuhteessa neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. osastonhoitaja Pia Laihonen 050 408 4621, tiedustelut ma-pe klo 9-11.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitos
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!