Osastonsihteerin sijaisuudet

Jättämällä hakemuksesi voit ilmoittaa kiinnostuksesi työskennellä osastonsihteerinä ja tekstinkäsittelijänä eri mittaisissa sijaisuuksissa Satasairaalan poliklinikoilla, vuode- ja toimenpideosastoilla sekä sanelujen käsittelykeskuksessa. Osastonsihteerin työ on vaihtelevaa ja hektistä moniammatillista yhteistyötä.

Hakijalta edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta ja motivoitunutta otetta työhön. Eduksi katsotaan sosiaali- ja terveysalan tuntemus ja kokemus vastaavista tehtävistä sekä erityisesti sanelujen käsittelytyössä kymmensormijärjestelmän hallinta. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä ja tapahtuu myös viikonloppuisin. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Kelpoisuusehtona osastonsihteerin sijaisuuteen on vastaanotto-osastoavustajan, osastonsihteerin tai sosiaali- ja terveydenhuollon sihteerin koulutus tai tehtävään soveltuva opistotasoinen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (120 ov) lähihoitaja; tutkinnon osana asiakaspalvelu ja tietohallinta sekä käytännön kokemusta tehtäväalalta.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Mikäli jätit hakemuksesi 31.3.2020 päättyneessä osastonsihteerin kesätyöhaussamme, hakemuksesi huomioidaan myös tässä avoimessa haussa. Jos haluat päivittää hakemustasi, voit olla yhteydessä rekrytointipalveluihin.

Rekrytointipalveluissa käymme säännöllisesti läpi saapuneita ja päivitettyjä hakemuksia. Tilanteen mukaan voimme kutsua sinut haastatteluun rekrytointipalveluihin. Voit olla itse yhteydessä rekrytointipalveluihin (rekrytointi@satasairaala.fi) varmistaaksesi hakemuksesi näkymisen toivomiisi yksiköihin.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Rekrytointipalvelut:
rekrytointi@satasairaala.fi
Satu Tuoriiemi 044 707 6980,
Marjo Lambacka 044 707 6979

Satakunnan sairaanhoitopiiri
Osoite: Pori

Satakunnan sairaanhoitopiiri on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Sairaalatoimintaa meillä on Porissa, Raumalla ja Harjavallassa sekä Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa. Palveluihimme kuuluvat lisäksi useat psykiatrian ja kuntoutuksen sekä kehitysvammaisten toimipisteet ympäri maakuntaa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.