Osastonsihteerin sijaisuudet

Jättämällä hakemuksesi voit ilmoittaa kiinnostuksesi työskennellä osastonsihteerinä ja tekstinkäsittelijänä eri mittaisissa sijaisuuksissa Satasairaalan poliklinikoilla, vuode- ja toimenpideosastoilla sekä sanelujen käsittelykeskuksessa. Osastonsihteerin työ on vaihtelevaa ja hektistä moniammatillista yhteistyötä.

Hakijalta edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta ja motivoitunutta otetta työhön. Eduksi katsotaan sosiaali- ja terveysalan tuntemus ja kokemus vastaavista tehtävistä sekä erityisesti sanelujen käsittelytyössä kymmensormijärjestelmän hallinta. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä ja tapahtuu myös viikonloppuisin. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Kelpoisuusehtona osastonsihteerin sijaisuuteen on vastaanotto-osastoavustajan, osastonsihteerin tai sosiaali- ja terveydenhuollon sihteerin koulutus tai tehtävään soveltuva opistotasoinen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (120 ov) lähihoitaja; tutkinnon osana asiakaspalvelu ja tietohallinta sekä käytännön kokemusta tehtäväalalta.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Rekrytointipalveluissa käymme säännöllisesti läpi saapuneita ja päivitettyjä hakemuksia. Tilanteen mukaan voimme kutsua sinut haastatteluun rekrytointipalveluihin. Voit olla itse yhteydessä rekrytointipalveluihin (rekrytointi@satasairaala.fi) varmistaaksesi hakemuksesi näkymisen toivomiisi yksiköihin.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Rekrytointipalvelut:
rekrytointi@satasairaala.fi
Satu Tuoriniemi 044 707 6980,
Marjo Lambacka 044 707 6979

Satakunnan sairaanhoitopiiri
Osoite: Pori

Satakunnan sairaanhoitopiiri on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Sairaalatoimintaa meillä on Porissa, Raumalla ja Harjavallassa sekä Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa. Palveluihimme kuuluvat lisäksi useat psykiatrian ja kuntoutuksen sekä kehitysvammaisten toimipisteet ympäri maakuntaa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.