Osastonylilääkäri - Lapin sairaanhoitopiiri

Osastonylilääkäri

Lapin keskussairaala Rovaniemellä on yksi laajan päivystyksen sairaaloista, ja tuottaa 118 000 asukkaan erikoissairaanhoidon päivystyspalvelut ja 68 000 asukkaan perusterveydenhuollon päivystyspalvelut. Matkailusesonkina alueen väestöpohja on suurempi. Päivystyspoliklinikallamme hoidetaan vuositasolla noin 40 000 potilasta. Koulutamme akuuttilääketieteen erikoislääkäreitä yhteistyössä Oulun yliopiston kanssa. Kehitämme päivystyspoliklinikan toimintaa pitkäjänteisesti.

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 31.8.2019 klo 15.00 mennessä

OSASTONYLILÄÄKÄRIN VIRKA

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa moniammatillisessa työyhteisössämme. Osastonylilääkärin tehtäviin kuuluu potilastyön ja seniorikonsulttiroolin lisäksi kouluttamista, kehittämistehtäviä ja hallinnollisia tehtäviä. Kannustamme ammatilliseen kehitykseen tukemalla koulutuksiin osallistumista. Olemme joustavia lomien ajankohtien suhteen.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä kiinnostusta päivystyksen toiminnan ja akuuttilääketieteen koulutuksen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys akuuttilääketieteessä tai muulla virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja kokemusta erikoislääkärin tehtävistä. Kokemus esimiestehtävistä ja kouluttamisesta katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista. Palvelussuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antavat päivystyspoliklinikan ylilääkäri Merja Turunen, 040 660 1568 sekä päivystyksen ja ensihoidon tulosaluejohtaja Antti Saari, 040 178 7083. Sähköpostitse merja.turunen@lshp.fi ja antti.saari@lshp.fi.

Rovaniemellä 2.7.2019

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Päivystyspoliklinikan ylilääkäri Merja Turunen, 040 660 1568 sekä päivystyksen ja ensihoidon tulosaluejohtaja Antti Saari, 040 178 7083. Sähköpostitse merja.turunen@lshp.fi ja antti.saari@lshp.fi.

Päivystys ja ensihoito
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan