Osastonylilääkäri

Haemme osastonylilääkäriä perusterveydenhuollon osastolle (lähikuntoutus- ja saattohoito-osasto) Mikkelin keskussairaalaan 3.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle perusasioiden, kuten hyvän palkan, joustavien työaikojen ja kauniiden Saimaan maisemien lisäksi mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön.

Tavoitteenamme on tasa-arvoinen palliatiivinen hoito sekä laadukas osastokuntoutus alueen väestölle. Työnkuvaasi sisältyy kuntoutus- ja saattohoito-osaston kehittämistä perusterveyshuollon vuodeosastolla sekä sairaalan/alueen konsultaatiotoiminnan kehittämistä. Lisäksi voit halutessasi ottaa roolia Mikkelin kotisairaalan vastuulääkärinä. Työ sisältää osaksi myös tavanomaista osastonlääkärin työtä sekä osaston toiminnan ja Essoten palliatiivisen keskuksen kehittämistä oman kiinnostuksesi mukaan.

Osastonylilääkärin työparina palliatiivisen hoidon ja saattohoidon kehittämisessä toimii palliatiivisen keskuksen ylilääkäri dosentti Reino Pöyhiä. Halutessasi myös tutkimustyön tekemiseen on hyvät mahdollisuudet.

Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta. Halutessasi voit kuitenkin osallistua Mikkelin keskussairaalan yle-päivystykseen tai yleislääketieteen puhelintakapäivystykseen. Osa-aikaisesta työstä on mahdollista neuvotella.

Työantajana Essote on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Tulevaisuudessa panostus talon sisäiseen koulutukseen lisääntyy. Kesäkuussa 2019 avautuneessa simulaatiokeskuksessa voi harjoitella kädentaitoja ja yhteistoimintaa eri ammattiryhmien kanssa. Olemme myös erittäin halukkaita organisaationa kehittämään uusia tapoja työn tekemiseen mukaan lukien etälääkäritoiminta.

Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä. Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu.

Palkkaus: Kilpailukykyinen palkka pohjautuen LS ja paikalliseen sopimukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuvan alan erikoislääkäri. Palliatiivisen hoidon erityispätevyys tai kokemus saattohoidosta katsotaan eduksi. Huomiomme myös erikoistumisvaiheessa olevat tai erityispätevyyskoulutuksessa olevat (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §).

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Palliatiivisen keskuksen ylilääkäri Reino Pöyhiä puh. 040 359 9514, reino.poyhia@essote.fi ja ylilääkäri Anna-Sofia Simula, puh. 040 129 4676, anna-sofia.simula@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Suggested jobs