Osastonylilääkäri, Akuutti

Haemme osastonylilääkäriä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin Akuuttiin tulosyksikköön ensihoidon vastuualueelle.

Hakuaikaa on jatkettu ja jo tulleet hakemukset huomioidaan.

Ensihoitopalvelusta vastaa Akuutin tulosyksikön palvelupäällikkö sekä ensihoidon ylilääkäri/vastuulääkäri. Perustettu lääkäriyksikkö toimii ympärivuorokautisesti.

Osastonylilääkärin tehtäviin kuuluu osallistuminen ensihoitopalvelun suunnitteluun ja kehittämiseen yhdessä palvelupäällikön ja ylilääkärin kanssa. Virkaan kuuluu kliinisen työn lisäksi koulutusvastuu sekä perustetun lääkäriyksikön vastuulääkärin tehtävät. Tehtävään sisältyy vähäisessä määrin hallinnollisia tehtäviä.

Kelpoisuutena virkaan on soveltuvan erikoisalan erikoislääkärin pätevyys.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Ensihoidon ylilääkäri Pekka Korvenoja, p. 040 139 0451, pekka.korvenoja@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan keskussairaala, Akuutti
Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.

Vakituiseen virkaan valittavalle, jolla ei ole asuntoa työsuhteen alkaessa, kustannetaan kuukauden asuminen työnantajan järjestämässä asunnossa. Kyseessä on verotettava etuus.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats