Osastonylilääkäri, Kliininen fys. ja isot.lääket. - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme osastonylilääkäriä kliinisen fysiologian ja isotooppitutkimusten yksikköön!

Haemme osastonylilääkäriä nykyisen viranhaltijan eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Työtehtävät käsittävät sovittavin osin kliinisfysiologiset ja isotooppilääketieteen työtehtävät, mm. onkologinen ja neurologinen PET, sekä isotooppihoidoissa konsultaatiot.

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on hyvä työskentely-ympäristö. Sairaanhoitopiiri tukee konkreettisesti tutkimusta. Sairaalan rinteellä on edullisia vuokrattavia kodinomaisia työsuhdeasuntoja (alkaen 300 e/kk). Perheen ja työn yhteensovittamista tuetaan. Etätyötä on tuettu jo ennen sen yleistymistä. Nyt haettavaan virkaan on harkittavissa työsuoriteperusteisesti 50 % etätyösopimus. Tiimimme käsittää moniammatillisen hoitajahenkilöstön, osastonsihteerin, ja on motivoitunut uusiin haasteisiin, sekä on erinomaisen oma-aloitteinen. Tiimihenkeä tukee jatkuva preventiivinen ryhmätyöohjaus. Jos haluat tietää lisää viran eduista, soita!

Olemme jatkuvasti uudistaneet tutkimusmenetelmiämme: spiroergometria (2020), kallistustestin mittauslaitteisto (2020), tarkkuusmanometria ja pH-impedanssimittaus (ruokatorven toiminnallisiin tutkimuksiin) (2016), spirometria- ja diffuusiolaitteistot jatkuvan päivityksen piirissä, kuten myös Darwin EKG:n ja verenpaineen pitkäaikaisrekisteröinteihin. Käytössä on yksi gammakamera Symbia16-SPET/TT, ja onkologisessa kuvauksissa fuusiokuvaus on pääsääntöisesti käytössä. Vuodenvaihteessa on otettu käyttöön Biograph VISION 450 PET/TT, joka mahdollistaa onkologisen mutta myös neurologisen ajantasaisen diagnostiikan. Työskentelyalustoja ovat Syngovia, AW-palvelin sekä Carestream - PACS.

Seinäjoki on kasvava maakuntakeskus, jonne on erinomaiset liikenneyhteydet. Alueella on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet.

Kelpoisuusehtona on kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen erikoislääkärin pätevyys sekä kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä. Erikoistumisen myöhäisessä vaiheessa olevaa voidaan myös harkita virkaan määräaikaisesti.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja paikallisen lääkärisopimuksen mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 20.5.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Esa Kauppila
puh. 050 474 4586
esa.kauppila(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Kliin.fys. ja isot.lääket.
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb