Osastonylilääkäri, kuvantaminen

SataDiag tuottaa erikoissairaanhoidon potilaiden radiologiset palvelut Satasairaalassa. Tarjoamme mahdollisuuden monipuolisen osaamisen kehittämiseen ajanmukaisella teknologialla. Kannustamme myös tieteelliseen tutkimustyöhön ja vastuualueellamme onkin tieteen tekoon erinomaisesti soveltuva laitekanta. Meillä on käytössä mm. ensimmäinen digitaalinen PET/CT laite keskussairaalassa.

Satasairaala toimii laajan päivystyksen sairaalana. Pori on vireä kulttuurikaupunki, jossa harrastusmahdollisuudet ovat hyvät ja elinkustannukset alhaiset.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun lääkärin ja erikoislääkärin pätevyys radiologian erikoisalalla. Kerro meille vahvuutesi ja järjestämme sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvään työympäristöömme. Palkkaus on kilpailukykyinen ja paikallisella sopimuksella kannustava. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Haastateltavilta tarkistetaan alkuperäiset todistukset. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.satadiag.fi

Tutustu työnantajaan

ylilääkäri Anne Sajanti, p. 044 707 7440 tai
henkilöstöpäällikkö Liisa Nurmi, p. 044 707 7203
sähköposti: etunimi.sukunimi@satadiag.fi

Liikelaitos SataDiag
Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia sekä lääke- ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.