Osastonylilääkäri lastenpsykiatrialle

Ansök senast  1.7.2024 15:00

Haemme innostuneeseen ja asiantuntevaan lastenpsykiatrian tiimiimme osastonylilääkäriä. Tarjoamme sinulle hyvät kouluttautumismahdollisuudet, viihtyisän työskentely-ympäristön sekä moniammattillisen työryhmän tuen työhösi. Tervetuloa Eloisalle!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee osastonylilääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkaan lastenpsykiatrialle 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Päiväosasto sijaitsee juuri valmistuneessa Mielen- ja kuntoutuksen talossa Mikkelin keskussairaalan vieressä. Lastenpsykiatrian vastaanotto sijaitsee Mikkelissä Perhetalossa hyvin lähellä päiväosastoa ja Savonlinnassa on oma lastenpsykiatrian yksikkönsä. Tehtävän pääasiallinen työskentelypaikka on Mikkelissä, johon myös kulkuyhteydet junalla tai linja-autolla ovat erinomaiset.

Lastenpsykiatriassa työskentelee ylilääkäreiden lisäksi n. 30 kokenutta ammattilaista sekä lastenpsykiatrian palveluesimies/osastonhoitaja. Omaa palvelutuotantoa täydennetään ostopalveluilla. Eloisalla on virkasuhteessa kaksi lastenpsykiatria sekä lasten ja nuorten palvelujen parissa työskentelevät lääkärit tekevät tiivistä yhteistyötä, joten kollegiaalista tukea työlle on saatavissa.

Lastenpsykiatrian osastonylilääkärin tehtäviin kuuluu toimiminen alle 13-vuotiaiden lasten vastaanottopalveluissa ja päiväosastolla. Tehtävään sisältyy kliinistä työtä n. 80 % työajasta. Tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä tehtäväkuvaasi painottaen joko osasto- tai vastaanottotyöhön sopimuksen mukaan. Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta.

Toivomme sinulta kuitenkin ennen kaikkea intoa jakaa osaamistasi niin tiimin kuin asiakkaiden parhaaksi sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisessa ja moniammatillisessa työryhmässä, hyvät työvälineet ja kouluttautumismahdollisuudet sekä viihtyisän työskentely-ympäristön.

Arvostamme henkilöstöämme ja käytössämme onkin erilaisia työsuhde-etuja liikunnan, kulttuurin, hyvinvoinnin ja työmatkojen osalta. Tehtäväkohtainen palkka on 8249,23 euroa/kk.

Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu ja autamme toki mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asuntoasioissa.

Kelpoisuutena virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä lastenpsykiatrian erikoislääkärin tutkinto. Mikäli erikoislääkärin tutkinnon omaavia hakijoita ei ole, otetaan huomioon erikoistumiskoulutuksen loppuvaiheessa olevat.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/eloisa-tyopaikkana/laakariksi/mielenterveys-ja-paihdepalvelut/

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa vastaava ylilääkäri Antti Hoberg, puh. 040 351 3193, antti.hoberg@etelasavonha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare