test
Osastonylilääkäri, Leikkaus- ja anestesia - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme osastonylilääkäriä Leikkaus- ja anestesiayksikköön!

Lämpimästi tervetuloa töihin Seinäjoelle!
Keskussairaalamme on yksi maan suurimmista, joten toiminta on monipuolista kattaen lähes kaikki kirurgian osa-alueet.

Seinäjoen keskussairaalan leikkaus- ja anestesiayksikkö koostuu 14 salin keskusleikkausyksiköstä ja viiden salin päiväkirurgisesta yksiköstä. Leikkausosaston on hiljattain remontoitu. Välineistö on kaikin puolin modernia ja leikkausosaston vieressä on uusi tehostetun hoidon yksikkö. Päivystysluonteinen toiminta jatkuu ympäri vuorokauden siten, että normaalina työaikana siihen on varattu kaksi työryhmää päivystys- ja traumapotilaita varten sekä virka-ajan ulkopuolella yksi. Anestesiapäivystäjiä on kaksi (sali- ja tehopäivystäjä). viikon jokaisena päivänä ja päivystys on aktiivipäivystystä. Opetussairaalana koulutamme aktiivisesti tulevaisuuden tekijöitä.

Kelpoisuusehtona virkaan on anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkärin oikeudet. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen osaamista.

Työnkuvaan kuuluu normaalin potilastyön lisäksi leikkausosaston päivittäisen operatiivisen toiminnan johtaminen ja lääkäreiden päivystystyön jakaminen. Tehtäviin kuuluu myös yksikön johtajan sijaistaminen tarvittaessa. Siten työkokemus leikkausosastotyön organisoinnista lasketaan eduksi. Leikkaus- ja anestesiayksikkö toimii tiiviissä yhteistyössä teho-osaston kanssa, joten myös työkokemus sekä leikkausosastolta että tehohoidosta lasketaan eduksi.

Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n, lääkärisopimuksen ja paikallisten palkkausperusteiden mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §;n mukaista rokotussuojaa.

Seinäjoki 25.11.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Jaakko Sipilä
puh. 050 474 4808
jaakko.sipila(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Leikkaus-ja anestesia
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb