test

Osastonylilääkäri, leikkausosasto

Hakuaika päättyy  15.2.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee osastonylilääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen anestesiologialle ja tehohoitoon 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etelä-Savon hyvinvointialueella toimivat Mikkelin ja Savonlinnan sairaalat. Mikkelin sairaalassa on laajaa keskussairaalapäivystystä vastaava päivystystoiminta ja Savonlinnassa suppeampi.

Osastonylilääkärin virka on hyvinvointialueen yhteinen ja toimipaikkana Mikkelin sairaala, Savonlinnan sairaala tai molemmat, sopimuksen ja hakijan toiveiden mukaan. Viran sijoituspaikka on leikkausosasto, anestesia ja tehohoito ovat kirurgian tukipalveluita. Osa-aikaisesta työstä on mahdollista neuvotella.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkärin pätevyys. Edellytämme myös kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä.

Valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa anestesiaylilääkäri Heikki Laine, puh. 044 351 2283, heikki.laine@etelasavonha.fi.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan