Osastonylilääkäri, neurologia - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Osastonylilääkäri, neurologia

Etelä-Karjalan keskussairaalassa neurologin työ on monipuolista osasto- ja poliklinikkatyötä. Virka-aikana vastaamme akuuttihoidossa mm. aivoinfarktin liuotushoitojen aloittamisesta. Neurologian kokonaisuuteen kuuluu myös oma moniammatillinen vaativan kuntoutuksen osasto. Sairaalamme on sopivan pieni työyhteisö, jossa konsultaatiot sujuvat ketterästi, kun ihmiset tuntevat toisensa. Neurologian erikoislääkärit osallistuvat neurologian erikoisalan potilaiden osastokiertoon viikonloppuisin ja juhlapyhinä hyvällä korvauksella paikallisen sopimuksen puitteissa.

Palkkaus ja paikalliset sopimukset ovat kilpailukykyiset ja työtä voidaan räätälöidä mielenkiinnon ja elämäntilanteen mukaan. Meillä on mm. rekrytointisopimus, joka takaa hyvät koulutusedut, esim. vuosittaisen kongressimatkan. Eksote on hyvin kehitys- ja tutkimusmyönteinen; yliopistotasoiseen tutkimustyöhön on mahdollista hakea tukea omasta rahastosta. Teho-, valvontaosasto ja vuodeosastot toimivat uusissa tiloissa.

Katso lisää: https://www.dreambroker.com/channel/h9kkz05b/cun900az

Haemme neurologian erikoislääkäriä osastonylilääkärin virkaan. Kelpoisuutena virkaan vaaditaan neurologian alan erikoislääkärin pätevyys ja hyvä suomenkielen taito.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Työpaikkaa haetaan sähköisesti 24.6. mennessä osoitteessa www.eksote.fi/rekry. Työhakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse: kirjaamo@eksote.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130 LAPPEENRANTA

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Lisätietoja antaa ylilääkäri Tero Tapiola, puh. 040 651 3071 tai medisiinisen osaamiskeskuksen ylilääkäri Minna Linna, puh. 044 791 5701, etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan keskussairaala
Osoite: Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa: Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan