Osastonylilääkäri, Psykiatria

Kuopion yliopistollisen sairaalan Psykiatrian osaamiskeskuksessa on haettavana hallinnollisen osastonylilääkärin viransijaisuus ajalle 1.12.2020-31.12.2021.

Hallinnollinen osastonylilääkäri:
- kehittää osaamiskeskuksen toimintaa ja asiakaslähtöisiä hoito- ja/ tai palveluprosesseja
- toimii osaamiskeskuksen vastaavana ylilääkärinä yksiköissä, joissa on sairaanhoidollista toimintaa (kolme palvelulinjaa)
- nimeää toimintayksiköiden vastaavat lääkärit yksiköihin, joissa on sairaanhoidollista toimintaa
- edistää terveystieteellisestä tutkimuksesta ja opetuksesta

Vastuisiin kuuluuvat myös toimiminen osaamiskeskusjohtajan tehtävissä sekä muut esimiehen erikseen määräämät tehtävät.

Viransijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on yliopiston toteama dosentin kelpoisuus ja erikoislääkärin tutkinto psykiatrian alalla. Lisäksi kelpoisuusvaatimuksena on riittävä hallinnollinen taito ja kokemus.

Viransijaisuuteen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy lääkäreiden kunnallisen virkaehtosopimuksen mukaan. Tehtävää täytettäessä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/psykiatria

Tutustu työnantajaan

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa palvelukeskusjohtaja Paula Ollonen, 044 717 9423, paula.ollonen(at)kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!