Osastonylilääkäri, psykiatria - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Osastonylilääkäri, psykiatria - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme osastonylilääkäriä Turun yliopistollisen keskussairaalan psykiatrian toimialueen psykoosien hoidon vastuualueelle, jossa on käynnissä aktiivinen erikoisosaamisen kehittäminen ja hoitoprosessien sisällön määrittely. Haemme nyt osastonylilääkäriä virkaan, jonka sijoittuu ensisijaisesti Kaarinan ja Liedon moniammatillisiin avohoidon työryhmiin. Kliinisen työn ja johtamisen alue on neuvoteltavissa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävistä tehtävistä

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Läs mer

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja antaa psykoosien vastuualuejohtaja Jyrki Heikkilä, p. 050 550 2504 tai jyrki.heikkila@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue
Adress: Kiesikatu 4, 20780 Kaarina

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren