Osastonylilääkäri, psykiatrian kuntoutusosasto

Tule kehittämään kanssamme Satakunnan kuntoutuspsykiatriaa!

Haemme psykiatrian erikoislääkäriä johtamaan ja kehittämään kuntoutuspsykiatrian yksikön toimintaa. Yksikössä on tällä hetkellä kaksi suljettua kuntoutusosastoa ja uusi kuntoutuksen liikkuva työryhmä. Tavoitteenamme on luoda uudenlaista kuntoutuspsykiatrista toimintaa vuonna 2023 valmistuviin uusiin tiloihin Poriin.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä osallistavaa, innovatiivista johtamistapaa. Olemme joustavia työhösi liittyvissä järjestelyissä ja suhtaudumme myönteisesti esim. osittaiseen etätyöhön.

Huomioimme haussa myös erikoistuvan lääkärin opintojen loppuvaiheessa olevan hakijan.

Lisätietoja työskentelystä Satakunnan sairaanhoitopiirin psykiatrisen hoidon vastuualueella: www.facebook.com/satapsykiatria sekä www.instagram.com/satapsykiatria

Virkasuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virkaehtosopimuksen ja lääkärisopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Haastateltavien on esitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (38§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

vastuualuejohtaja, Ulla Saxén
ulla.saxen@satasairaala.fi
puh. 044 707 9436

Psykiatrisen hoidon vastuualue
Osoite: Sairaalantie 14, 29200 Harjavalta

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.