test
Osastonylilääkäri, Psykoosien vastuualue - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Tyks Psykiatrialla on haettavana osastonylilääkärin virka Psykoosien vastuualueella. Psykoosien vastuualue on Psykiatrian toimialueen suurin kahdeksasta vastuualueesta. Siihen kuuluu maakunnan alueella 9 psykoosityöryhmää ja 5 vuodeosastoa. Henkilöstöä on kaikkiaan n. 200, joista 18 on lääkäreitä. Vastuualueella on ollut meneillään aktiivinen vaikuttavimpien hoitomenetelmien strukturoitu käyttöönotto. Nyt haettavana olevaan työnkuvaan kuuluu erikseen sovittavalla tavalla Turussa sijaitsevien psykoosin hoidon yksiköiden kliinisenä ylilääkärinä toimiminen ja näiden yksiköiden kehittäminen. Turun yksiköitä ovat erikoistuneet avohoidon työryhmät (ensipsykoosi, vaikea kaksisuuntainen mielihäiriö, psykoosien kuntoutus, tehostettu avohoito, ja oikeuspsykiatrian poliklinikka) sekä kolme osastoa.

Osastonylilääkärin kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävistä tehtävistä sekä kokemusta hallinnollisista tehtävistä.

Tehtävään sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa, ellei valittu ole jo toiminut vastaavaa aikaa Tyks Psykiatrialla. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja.

Hakijan eduksi katsotaan kliininen kokemus psykiatrialla ja hakijan sopivuus tehtävään.

Virkaan valitun toivotaan aloittavan 3.1.2022.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

Tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan
  • Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9P Psykoosit
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • VSSHP-01-703-21
  • 3.1.2022
  • Lääkärien virkaehtosopimus
  • 19.11.2021 - 20.12.2021 14:00
  • LääkäritTerveydenhuoltoalaTurkuVarsinais-Suomi

Yhteystietomme

Lisätietoja virasta antaa vastuualuejohtaja Päivi Tuomainen, p. 050 594 7170, paivi.tuomainen@tyks.fi sekä toimialuejohtaja Jyrki Heikkilä, p. 050 550 2504, jyrki.heikkila@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9P Psykoosit

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb