Skip to main content
test
Osastonylilääkäri, vammaispalvelut - Satakunnan hyvinvointialue Satasote

Etsimme joukkoomme aktiivista ja yhteistyötaitoista osastonylilääkäriä vammaispalveluiden vaativan tuen osaamiskeskukseen. Vaativan tuen palvelut sijoittuu hyvinvointialueella aikuisten palveluiden toimialueelle. Toimipisteemme sijaitsee vuoden 2023 ajan Ulvilassa ja siirrymme vuoden 2024 aikana Satasairaalan tiloihin Poriin.

Vaativan tuen palvelut tarjoavat erityispalveluita vammaisille henkilöille. Osastonylilääkärin tehtäväalueelle kuuluu pääasiallisesti vaativan tuen yksikön toiminta sekä asiantuntijatyö monialaisissa työryhmissä (lääketiede, psykologia ja sosiaalityö). Vaativan tuen osaamiskeskus toimii tiiviissä yhteistyössä muiden vastuu- ja toimialueiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu kliinisen työn ohella olla mukana vaativan tuen osaamikeskuksen ja vammaispalvelujen toiminnan kehittämisessä.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuksia kouluttautumiseen sekä monipuolisen tehtäväkuvan ja osaavan työyhteisön, joka toimii moniammatillisesti eri asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi tarjoamme työsi tueksi mahdollisuuden konsultatiivisen yhteistyöhön kehitysvammalääketieteen huippuosaajan kanssa. Virkaan ei sisälly päivystysvelvollisuutta.

Meiltä löydät myös vastapainoa työlle! Satakunnassa on tapahtumia ympäri vuoden, harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja asuminen huippuedullista!

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuvan erikoisalan erikoislääkärin oikeudet. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös lääketieteen lisensiaatit, joilla on laillistetun lääkärin oikeudet.

Viran palkkaus lääkärien palkkauksesta annettujen säännösten mukaan. Virkaan valitun on esitettävä rikostaustaote 30 vrk:n kuluessa sekä Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaikaa jatkettu 28.4.2023 asti

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/vaativan-tuen-kuntoutuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastuuyksikön päällikkö Katja Alamäki, puh. 044 707 4036
etunimi.sukunimi@sata.fi

Lisätietoja

Aikuisten palvelujen toimialue, Vammaispalveluiden sosiaalityön ja vaativan tuen palvelut

Satakunnan hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen ammattilaista.


Osoite: Ravanintie 359, 28450 Vanha-ulvila

Rekommenderade jobb