Skip to main content
test
Osastosihteeri - Tekonivelsairaala Coxa Oy

Haemme reippaaseen joukkoomme uusia osastosihteerejä. Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille itsestäänselvyys ja avainasia. Haemme määräaikaisiin työsuhteisiin työntekijöitä, työn aloitus yhdessä sovittavalla aikataululla. Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Saamme positiivista palautetta henkilöstömme hyvästä asenteesta, iloisesta työskentelyotteesta sekä erinomaisesta ammattitaidosta ja näitä piirteitä arvostamme myös sinussa. Osastosihteerimme työskentelevät eri osastoilla (mm. poliklinikka, vuodeosasto, asiakaspalveluyksikkö) ja jokaisella osastolla huolehdit siitä, että asiakkaiden asiointi on sujuvaa ja olet aidosti kiinnostunut työskentelemään kanssamme asiakkaiden parhaaksi.

Edellytämme hakijoiltamme sosiaali- ja terveysalan sihteerin ammattitutkintoa tai laaja-alaista kokemusta monipuolisista terveydenhuollon osastosihteeritehtävistä, sitoutumista työn kehittämiseen moniammatillisesti sekä asiakaslähtöiseen toimintaan. Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkuutta, hyvää itseohjautuvuutta sekä erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Uranus -potilastietojärjestelmän sekä erilaisten ajanvaraustehtävien osaaminen katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä.

Työ on säännöllistä työtä jaksotyöaikamuodossa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan tulevista työtehtävistäsi sekä työpaikkamme eduista.

Pyydämme toimittamaan hakemukset 9.12.2022 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastosihteereiden, hoidonsuunnittelun ja asiakaspalveluyksikön osastonhoitaja Hanna Tarvainen (hanna.tarvainen@coxa.fi), puh 03 3117 8019.

Lisätietoja

Osastosihteerit

Tekonivelsairaala Coxa Oy on Suomen ainoa, puhtaasti tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, joka työllistää noin 300 alan huippuosaajaa. Coxan työntekijöitä yhdistää halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää jatkuvasti osaamistaan. Yksilöllinen, tutkitun ja erittäin korkealaatuisen hoidon ansiosta voimme tarjota potilaillemme uuden mahdollisuuden liikkumisen iloon. Potilasturvallisuutemme on kansainvälisesti tarkasteltuna alamme huippuluokkaa.


Osoite: Niveltie 4, 33520 Tampere

Rekommenderade jobb