Oulu-Koillismaan pelastuslaitos, Ensihoito kesätyö

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen ensihoidon kesäsijaisuuksiin kesälle 2021. Hakijoiden tulee täyttää Sosiaali- ja terveysministeriön asetus ensihoitopalveluista (585/2017) mukainen koulutusvaatimus. Perustason ensihoitajan kesäsijaisuudessa voivat toimia myös ensihoitaja (AMK) -, sairaanhoitaja-, perustason ensihoitaja-, lähihoitaja- ja pelastajaopiskelijat, joilla perustason ensihoitoa koskevat opintokokonaisuudet on suoritettu ja perustason ensihoidon osaamisen arviointi on hyväksytysti suoritettu. Hoitotason ensihoitajan sijaisuuksissa toimivilta edellytetään asetuksen mukaista pätevyyttä. Työntekijöiltämme edellytämme voimassa olevaa C1-luokan ajo-oikeutta ja voimassa olevaa ensihoitotenttiä.

Kesäsijaisuuksia on täytettävänä kaikilla asemapaikoillamme ja tarve kesäsijaiselle on toukokuun puolesta välistä lähtien syyskuun alkupuoliskolle saakka. Ilmoita hakemuksessasi, milloin voisit työskentelyn aloittaa ja mihin saakka syksyllä voisit työskennellä. Ilmoita myös, millä alueella sinulla on mahdollista työskennellä.

Mahdolliset haastattelut järjestämme alkuvuoden aikana. Haastattelussa tarkistamme henkilöllisyyden, mahdolliset työ- ja tutkintotodistukset, ensihoitotentin voimassaolon, ajokortin sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa pyydämme luvan myös suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen. Tarvittaessa lisätietoja saat ensihoitomestareilta.

Tutustu työnantajaan

www.ouka.fi/oulu/pelastuslaitos

Oulun kaupunki, Oulu-Koillismaan pelastuslaitos
Osoite: Oulu

Oulu-Koillismaan pelastuslaitos tuottaa ensihoitopalveluja yhteistoimintasopimuksen perusteella Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille. Tuotamme palvelua 21 ensihoitoyksiköllä, jotka ovat sijoitettu 15 asemapaikalle. Palveluksessamme on yli 200 ensihoitajaa ja vuosittain hoidamme noin 50 000 hätäkeskuksen välittämää ensihoitotehtävää. Ensihoitoyksiköiden asemapaikat ovat: Haukipudas, Ii, Kempele, Kiiminki, Kuusamo, Limingantulli, Liminka, Linnanmaa, Muhos, Oulu, Pudasjärvi, Ruskonselkä, Taivalkoski, Utajärvi ja Vaala.

Ensihoitajat työskentelevät päivä- ja yövuoroissa ja työvuoron pituus on pääsääntöisesti 12 h. Lisätietoa toiminnastamme on pelastuslaitoksen internetsivuilla www.ouka.fi/oulu/pelastuslaitos.

Suggested jobs