Skip to main content
test
Överläkare inom ögonsjukdomar - Ålands hälso- och sjukvård

Ögonkliniken vid Ålands hälso- och sjukvård söker en

ÖVERLÄKARE INOM ÖGONSJUKDOMAR

Ögonkliniken är en liten men välfungerande enhet där det mesta inom allmän oftalmologi tas emot. Mottagningen är välutrustad med moderna maskiner.

Vi söker en kompetent, erfaren och kollegial medarbetare som vill vara med och vidareutveckla en redan välfungerande verksamhet. I tjänsten ingår mottagning med allmän oftalmologi. Vi har avtal både med Åbos universitetssjukhus och Uppsala akademiska sjukhus för konsultation och hjälp med svårare fall. Vi har inte ögonjour utanför ordinarie tjänstgöringstid.

Behörighetskrav för tjänsten är legitimerad läkare (FFS 559/1994; § 4) med specialistkompetens inom ögonsjukdomar. (Godkänd av Valvira, Tillstånds- och tillsynsverket för social- och hälsovården i Finland) Du som har specialistkompetens från annat nordiskt land ansöker enkelt den finska behörigheten via Valvira.
Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med 48 § och 48a § i Lag om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

Tjänsten är en ordinarie tjänst på heltid men deltidsarbete kan vara en möjlighet. Prövotid på sex månader kan komma att tillämpas.

ÅHS hjälper vid behov till med att ordna bostad.

Välkommen med din ansökan senast 8 juni 2022, kl. 15.00 till:

Ålands hälso- och sjukvård/Ögonkliniken
Börje Lignell
Pb 1055
AX-22 111 Mariehamn

eller per e-post ansokan@ahs.ax

Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läs mer

http://www.ahs.ax

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Närmare upplysningar om tjänsten ger klinikchef Börje Lignell, tfn +358 (0) 18 5355 eller per e-post borje.lignell@ahs.ax

Lär dig mer om oss

Ålands hälso- och sjukvård, Ögonkliniken

Åland är ett svenskspråkigt självstyrt landskap i Finland med egen lagstiftning inom bl.a. hälsovårdens område. Åland har drygt 30 000 invånare. Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) ansvarar för den offentliga hälso- och sjukvården på Åland och erbjuder allt från förebyggande vård till specialiserad sjukvård.


Adress: Ålands hälso- och sjukvård, PB 1055, 22111 Mariehamn

Rekommenderade jobb