test
Översättare (217003) - Grankulla stad

Till dina arbetsuppgifter hör att översätta texter inom kommunalförvaltningen till båda inhemska språken. Översättningsuppgifterna är mångsidiga och omfattar stadens alla verksamhetsområden. Till arbetet hör också att ge språkvård inom organisationen. Befattningen är en ordinarie heltidsanställning (36,25 timmar/vecka). Du bildar arbetspar med en deltidsanställd översättare.

Vi erbjuder ett intressant arbete i en trevlig arbetsgemenskap.

Du bör ha lämplig högskoleexamen och erfarenhet av översättningsarbete, gärna inom kommunalförvaltningen. För att lyckas i arbetet bör du ha fullständiga skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och finska. Vi använder Wordfast, men vi beaktar också tidigare erfarenhet av andra översättningsredskap.

Vi värdesätter noggrannhet, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Närmare upplysningar ges av förvaltningsdirektör Camilla Söderström, tfn 050 411 0205.

Lär dig mer om oss

Grankulla stad, Allmän förvaltning, Förvaltningstjänster

Grankulla med sina 10 000 invånare är en trivsam tvåspråkig villastad i huvudstadsregionen med utmärkta trafikförbindelser. Grankulla erbjuder tjänster av hög standard inom korta avstånd. Vi kan erbjuda trygg anställning i en inspirerande miljö som också ger möjligheter till kompetensutveckling. Mångsidiga nätverk och mångprofessionellt samarbete faller sig naturligt i en liten stad.


Adress: Grankullavägen 10, 02700 Kauniainen
Grankulla stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb