Pääkirjanpitäjä

Loviisan kaupunki hakee

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ

Loviisan kaupunki hakee pääkirjanpitäjää vakituiseen toimeen. Kirjanpitäjän työtehtäviin kuuluvat kirjanpitoon liittyvät päivittäiset työt, osallistuminen kuukausi- ja kvartaaliraportointiin, budjetointia sekä tilinpäätöksen laadintaan liittyvät työt. Työtehtäviin kuuluvat myös erilaiset verotukseen, palkka-aineistojen sekä kaupungin sisäiseen kirjanpitoon liittyvät työt.

Kirjanpitäjän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva AMK- tai vastaava tutkinto. Eduksi katsomme aiemmissa työtehtävissä hankittua kokemusta vastaavista tehtävistä sekä konsernitilinpäätösosaamista. Hakijalta edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävää hallintaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä työympäristön kaupungin toimintojen ytimessä.

Tehtävä alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on neljä kuukautta. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja on 2 750 euroa kuukaudessa.

Hakemukset tulee toimittaa 2.10.2020 klo 16.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Loviisan kaupungin talouspäällikkö Fredrik Böhme, puh. 040 481 4675 tai fredrik.bohme@loviisa.fi

Loviisan kaupunki, taloushallinto
Osoite: Mannerheiminkatu 4, 07900 Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaan. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.