Pääkirjanpitäjä

Pääkirjanpitäjä toimii kunnan hallinto- ja talouspalveluissa ja tehtäviin kuuluvat peruskirjanpito ja tilinpäätöksen laadinta. Muita tehtäviä ovat talousarvion laadintaan osallistuminen sekä muut talous- ja yleishallinnon tehtävät. Käytössämme on Pro Economica Premium kirjanpito-ohjelma.

Edellytämme vahvaa käytännön kirjanpidon osaamista sekä soveltuvaa kaupallista laskentatoimen peruskoulutusta (tradenomi, merkonomi tai vastaava). Arvostamme itsenäistä työotetta, huolellisuutta, täsmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan (tehtäväkohtainen palkka 1.8.2021 on 2.665,91 €/kk). Virassa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista pyydetään esittämään hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Virkaa haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta (työavain 357252). Mahdolliset paperihakemukset toimitetaan osoitteella Pyhäjoen kunta, Kunnanhallitus, Kuntatie 1, 86100 PYHÄJOKI.

Hakuaika päättyy perjantaina 21.5.2021 klo 15.00, jolloin myös postitse toimitettujen hakemusten tulee olla perillä.

Lisätietoja

http://www.pyhajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

talous- ja hallintopäällikkö Helena Widnäs, 040 359 6003, helena.widnas@pyhajoki.fi

Lisätietoja

Pyhäjoen kunta, Keskushallinto

Pyhäjoki on viihtyisä ja hyvien palvelujen kunta. Kunnassa on laadukkaat varhaiskasvatus-, koulutus- sekä muut peruspalvelut, monipuolinen kulttuurianti ja hyvät harrastusmahdollisuudet. Pyhäjoella pidetään hyvää huolta myös ikäihmisistä, palveluasuntoja tarjoaa Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä niitä tarvitseville. Pyhäjoen luonto ja ilma ovat puhtaita.


Osoite: Kuntatie 1, 86100 Pyhäjoki

Suggested jobs