test
Pääkirjanpitäjä - Hyria koulutus

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Enemmän osaamista - Enemmän asennetta.

Hyria toimii konsortiona, johon kuuluvat Hyria koulutus Oy, Hyria säätiö sr, Hyria Business Institute Oy sekä Hyria palvelut Oy. Yhteisöömme kuuluu yli 500 työntekijää. Hyrian talouspalvelut auttaa koko konsortiota. Hyria tunnetaan ketterästä ja kehittämismyönteisestä ilmapiiristään ja kokeilukulttuuristaan. Meillä saa innostua ja onnistua!

Haemme uuden oppimisesta ja kehittämisestä innostuvaa PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Pääkirjanpitäjänä toimit aktiivisena osana kuuden talousammattilaisen tiimiä. Vastaat kirjanpidon oikeellisuudesta, laadit tilinpäätökset ja konsernitilinpäätöksen, huolehdit raportoinnista rahoittajille ja ratkaiset asiantuntijaroolissa verotukseen liittyviä kysymyksiä. Ennen kaikkea näet mahdollisuuksia talouspalveluiden prosessien kehittämiseen ja viet ajatuksiasi eteenpäin yhteistyössä muun tiimin kanssa. Voit itse vaikuttaa työnkuvaasi ja pääset hyödyntämään laajaa asiantuntijaverkostoamme. Tarjoamme näköalapaikan, jossa kehität myös itseäsi.

Edellytämme korkeakoulututkintoa, johon on sisältynyt taloushallinnon opintoja. Vankka työkokemuksesi ja näkemyksesi alalta auttaa sinua menestymään pääkirjanpitäjänä ja toimintojen kehittäjänä. Olet toiminut sähköisen taloushallinnon ympäristöissä, tiedät mihin suuntaan ala on kehittymässä ja haluat olla rakentamassa tulevaisuuden taloushallinnon ratkaisuja. Olet luonteeltasi itsenäinen ja oma-aloitteinen, mutta viihdyt tilanteissa, joissa saat auttaa muita ja ratkaista yhdessä erilaisia haasteita.

Voit vaikuttaa siihen, milloin ja missä teet työtäsi. Meillä on joustavat työajat ja mahdollisuus työskennellä monipaikkaisesti. Hyriassa sinua arvostetaan: saat monipuolisen työterveyshuollon, Smartum-edun, hauskoja henkilöstötapahtumia ja monia muita henkilöstöetuja.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan (hallinto- ja tukipalveluhenkilöstö). Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat. Hyria on enemmän kuin oppilaitos ja samalla myös työpaikka, jossa opiskelijoita on työssäoppimassa pääsääntöisesti kaikissa hallinto- ja tukipalveluissa. Opiskelijoiden ohjaustehtävät kuuluvat osana jokaisen hyrialaisen työhön.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Talouspäällikkö Asta Sinisalo, p. 0400 361 085, asta.sinisalo@hyria.fi

Lisätietoja

Hyria, Johdon palvelut, Talouspalvelut

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Kasvupalvelujen avulla edistämme yritysten kilpailukykyä ja kasvua sekä vahvistamme työllisyyttä. Hyria toimii konsortiona, johon kuuluvat Hyria koulutus Oy, Hyria Business Institute Oy, Hyria säätiö sr ja Hyria palvelut Oy. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Hyria koulutus valmistaa tulevaisuuden ammatillisia osaajia. Haluamme olla paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Hyria Business Institute kasvattaa yritysjohdon osaamista ja Hyria säätiö tuottaa ratkaisuja kohti työtä, kouluttautumista tai kuntoutumista. Hyria palvelut on kahvila- ja ravintolapalveluiden järjestäjä. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Useimmat toimipisteistämme sijaitsevat Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta emme rajoita toimintaamme vain omien seiniemme sisälle. Hyria on älykäs yhteisö. Kehitämme työ- ja oppimisympäristöjämme ketterästi asiakkaiden, henkilöstön ja maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Pidämme työvälineemme ja -menetelmämme ajanmukaisina. Hyriassa saat kokea olevasi arvostettu. Tarjoamme muun muassa kattavat työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä virkistävästi yllättäviä henkilöstötapahtumia. Meillä saa onnistua ja innostua. Iloitsemme toistemme menestyksestä. Liity Hyrian heimoon.


Osoite: Teollisuuskatu 22a, 11100 Riihimäki
Hyria - Rökfri arbetsplats Hyria - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb