Skip to main content
test
Pääkirjanpitäjä - Varkauden kaupunki

Wakaus Keski-Savon tilipalvelut Oy on Varkauden kaupungin uusi tytäryhtiö, joka aloittaa palvelutuotannon 1.1.2023. Tavoitteemme on tarjota Varkauden kaupunkikonsernille laadukkaita ja sujuvia talous- ja palkkahallinnon palveluja kehittämismyönteisellä otteella. Tahtotilana on kehittää ja laajentaa yhtiön toimintaa tulevina vuosina.

Taloushallinnon palveluihimme kuuluvat kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut, reskontrien käsittely, perintä, maksuliikennepalvelut sekä talousjärjestelmien tuki ja ylläpito. Pieni ja tehokas tiimimme tulee muodostumaan seitsemästä talous- ja palkkahallinnon ammattilaisesta.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen taloushallinnon urallasi ja osallistua Varkauden kaupungin uuden tytäryhteisön kehitykseen?
Etsimme nyt Wakaus Oy:n uuden tehotiimin taloushallinnon palveluihin pääkirjanpitäjää!

Tehtävänkuva ja odotukset
Etsimällämme osaajalla on vahva kokemus kuntakonsernin kirjanpidon ja/tai osakeyhtiön kirjanpidon ja verotuksen parista sekä tehtäviin soveltuva koulutustausta.

Ydintehtäviäsi tulee olemaan mm.:
- Kirjanpito
- Tilinpäätös (kunta, kuntakonserni, liikelaitoskuntayhtymä sekä osakeyhtiöt)
- Osakeyhtiön verotus
- Kuntatieto-raportointi
- Yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa
- Arvonlisäverotus

Tehtävissä menestyt varmasti, jos olet työpersoonaltasi täsmällinen ja tarkka tiimityöskentelijä, jolta onnistuu luontevasti oman työn johtaminen. Taloushallinnon työtehtävät peräänkuuluttavat hyvää paineensietokykyä sekä priorisointitaitoja ja positiivista asennetta - myös kiireen keskellä.

Uudessa tehtävässä tärkeää on myös muutosvalmius sekä aito halu ja valmius oppia uutta. Organisaatio ja työtehtävät ovat vasta muovautumassa, joten pääset itse vaikuttamaan Wakaus Oy:n palvelutoimintojen ja prosessien kehittämiseen. Etsimmekin idearikasta ja kehittämishaluista taloushallinnon asiantuntijaa!

Etsimällemme henkilölle eduksi luetaan aiempi kokemus CGI:n Kuntamalli ja Rondo-ohjelmasta sekä työkaluohjelmien osaaminen.

Taloushallinnon tiimi työskentelee hybridiympäristössä.

Työsuhde ja töiden aloitus
Työsuhde solmitaan kokoaikaisena ja toistaiseksi voimassa olevana ja työehtosopimuksena AVAINTES. Työt alkavat 1.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Mitä tarjoamme?
Wakaus Oy:n arvomaailmassa ihmiset muodostavat yrityksen - osana taloushallinnon tiimiä pääset osalliseksi organisaatiokulttuurin rakentamiseen sekä yhtiön toimintojen kehittämiseen. Rooli tarjoaa loistavan mahdollisuuden oman asiantuntijuuden kehittämiseen.

Haluamme pitää henkilöstä hyvää huolta ja työsuhteeseen kuuluu mm. laaja työterveys ja E-passi 250 €.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ensisijaisesti Kuntarekryn kautta sähköisesti 7.10.2022 mennessä. Huomioimme myös paperiset hakemukset (Wakaus Keski-Savon tilipalvelut Oy, Ahlströminkatu 6, 78250 VARKAUS). Liitä hakemukseen palkkatoiveesi.

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antavat arkisin: klo 9.00-15.00
- Toimitusjohtaja Helena Pitkänen, p. 044 444 2460
- Toimistopäällikkö 1.12.2022 alk. Merja Mikkonen, p. 041 730 9057

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimitusjohtaja Helena Pitkänen, p. 044 444 2460 ja toimistopäällikkö 1.12.2022 alk. Merja Mikkonen, p. 041 730 9057

Lisätietoja

Wakaus Keski-Savon tilipalvelut Oy, taloushallinto

Wakaus Keski-Savon tilipalvelut Oy on Varkauden kaupungin uusi tytäryhtiö, joka aloittaa palvelutuotannon 1.1.2023. Tavoitteemme on tarjota Varkauden kaupunkikonsernille laadukkaita ja sujuvia talous- ja palkkahallinnon palveluja kehittämismyönteisellä otteella. Tahtotilana on kehittää ja laajentaa yhtiön toimintaa tulevina vuosina.

Taloushallinnon palveluihimme kuuluvat kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut, reskontrien käsittely, perintä, maksuliikennepalvelut sekä talousjärjestelmien tuki ja ylläpito. Palkkapalveluihimme sisältyvät palkanlaskentapalveluiden lisäksi henkilöstöjärjestelmien ylläpito sekä järjestelmätuki. Pieni ja tehokas tiimimme tulee muodostumaan seitsemästä talous- ja palkkahallinnon ammattilaisesta.

Wakaus Keski-Savon tilipalvelut Oy:n toimipiste sijaitsee Varkaudessa. Varkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä. Kauniin luonnon keskellä, Saimaan rannalla, järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.


Osoite: Ahlströminkatu 6, 78250 Varkaus
Varkauden kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb