Skip to main content
test
Päätoim. tuntiopettaja, BG, GE ja resurssiopetus - Kotka Stad

Kotkan opetustoimeen haetaan peruskoulun päätoimista tuntiopettajaa, opetettavina aineina biologia, maantieto ja resurssiopetus, määräajaksi 1.8.2022-31.7.2023

Tehtävä sijoittuu Langinkosken kouluun. Langinkosken yhtenäiskoulu on urheilupainotteinen koulu, jossa oppilaita on yhteensä n. 480 vuosiluokilla esi1-9. Yleisopetuksen ryhmien lisäksi Langinkosken koulussa on erityisopetuksen pienryhmiä ja joustavan perusopetuksen ryhmä sekä perusopetukseen valmistavan opetuksen ryhmä yläkouluikäisille oppilaille.

Resurssiopettaja toimii opetusryhmissä samanaikaisopettajana ja/tai jakaa opetusryhmiä toisen opettajan kanssa ensisijaisesti akateemisten aineiden oppitunneilla.

Haemme innostavaa, kehityshakuista ja yhteistyökykyistä opettajaa, jolla on hyvät tiimityö- ja opetustaidot, hyvät tietotekniset valmiudet ja kyky oppia uutta. Arvostamme kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli oppiaine- ja vuosiluokkarajojen OPS:n tavoitteiden mukaisesti. Edellytämme perusopetuksen opettajakelpoisuutta ja arvostamme kokemusta yläkouluikäisten opettamisesta ja parissa toimimisesta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden perusteena on valtion erillisrahoituksen määräaikaisuus.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Langinkosken koulun rehtori Heidi Honkanen, puh. 040 834 7923 tai sähköpostitse heidi.m.honkanen@kotka.fi.

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 16 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Allintie 20, 48220 Kotka

Rekommenderade jobb