Päätoiminen kitaran- ja luutunsoiton sekä vanhan musiikin tuntiopettaja

Porvoonseudun musiikkiopisto - Borgånejdens musikinstitut on kaksikielinen Porvoon kaupungin ylläpitämä ja kahdeksan kunnan alueella toimiva kunnallinen musiikkioppilaitos.

Musiikkiopisto hakee 1.1.2021 alkaen päätoimista kitaran- ja luutunsoiton sekä vanhan musiikin tuntiopettajaa vakinaiseen virkaan, Porvoon toimipaikkaan.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen taito.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (505/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus on kunnallisen yleisen ja kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Koeaika on 6 kuukautta. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lähetä hakemuksesi viimeistään ti 1.12.2020 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta. Hakijan tulee varautua haastattelun yhteydessä annettavaan opetus- ja soittonäytteeseen sekä etukäteen annettavaan kirjalliseen tehtävään viikolla 50.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/porvoonseudun-musiikkiopisto

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat
rehtori Felix von Willebrand puh. 019 520 2549 (kanslia) ja 0400 963 053, felix.willebrand@porvoo.fi ja apulaisrehtori Maire Aakko puh. 040 489 9578, maire.aakko@porvoo.fi

Porvoon seudun musiikkiopisto
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats