Päätoiminen perusopetuksen tuntiopettaja - Kurikan kaupunki

Kurikan kaupungin sivistystoimessa on haettavana 27.7.2021 klo 12.00 mennessä

päätoiminen perusopetuksen tuntiopettajan tehtävä ajalle 9.8.2021-30.6.2022. Sijoituspaikka Kurikan yhteiskoulu. Opetettavat aineet ovat matematiikka, fysiikka ja kemia.

Edellytämme matematiikan, fysiikan ja kemian aineenopettajan kelpoisuutta tai näistä vähintään kahden aineen kelpoisuutta.

Haku ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kelpoisuus tulee ilmoittaa selkeästi vapaamuotoisessa hakemuksessa. Hakea voi myös kirjallisesti, jolloin hakemukset liitteineen lähetetään opetuspäällikölle osoitettuna os. Kurikan kaupunki, koulutoimisto, PL 500, 61301 Kurikka. Hakemuksia ei palauteta.

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua vaalipäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://www.kurikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: rehtori Jari Ketola, puh. 046 851 1992 tai opetuspäällikkö Anne-Mari Packalén-Reinikainen, puh. 044 550 2697

Lisätietoja

Kurikan kaupunki, Sivistystoimi, Opetustoimi

Kurikka tarjoaa asukkailleen monipuoliset ja laadukkaat palvelut kaikkiin elämänvaiheisiin. Kaupungissa on vahva yrittäjäperinne, ja suurimpia toimialoja ovat maatalous sekä metalli- ja huonekaluteollisuus. Kurikka on pinta-alaltaan Etelä-Pohjanmaan suurin ja väkiluvultaan (n. 21 000) maakunnan toiseksi suurin kaupunki. Katso lisää: www.kurikka.fi, Facebook ja Instagram: Kurikan kaupunki


Osoite: Keskuspuistikko 23, 61300 Kurikka

Rekommenderade jobb