Päätoiminen tuntiopettaja - Hankasalmen kunta

Päätoiminen tuntiopettaja

Hankasalmen kunnan sivistyspalveluissa on haettavana

ENGLANNIN KIELEN PÄÄTOIMISEN TUNTIOPETTAJAN TEHTÄVÄ

Haemme Kuuhankaveden koululle päätoimista tuntiopettajaa ajalle 5.8.2019-31.5.2020 englannin opetukseen. Tehtävä on määräaikainen ja sen sijoituspaikka on Kuuhankaveden koulu (3.-9. -luokat).

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Valittavalta edellytetään kelpoisuutta englannin kielen ja ruotsin kielen opetukseen. Eduksi luetaan kelpoisuus muiden oppiaineiden opetukseen sekä työkokemus. Arvostamme vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä myönteistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan OVTES:n mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote . Tehtävään liittyy kuukauden pituinen koeaika.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti 28.7.2019 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.hankasalmi.fi

Lisätietoja apulaisrehtori Tiina Pellinen (tiina.pellinen@hankasalmi.fi) tai rehtori Pertti Terho (pertti.terho@hankasalmi.fi)

Hankasalmen kunta
Osoite: Hankasalmi

Hankasalmi on 5000 asukkaan Hyvän arjen kunta. Häkärinteet ja Revontuli Golf ovat hienoja esimerkkejä siitä, että kunnasta löytyy aktiviteetteja kaikkina vuoden aikoina. Sijaintimme pääradan ja ysitien varrella luo kuntaamme hyvät liikenneyhteydet junalla ja autolla. Maaseutumainen Hankasalmi on osa kehittyvää ja kasvavaa Jyväskylän kaupunkiseutua. Kunnan palveluksessa on noin 350 henkilöä.

Tutustu työnantajaan