Päätoiminen tuntiopettaja - SASKY koulutuskuntayhtymä

Päätoimisen tuntiopettajan virkasuhde vastuuopettajaksi koulutusohjelmaan, jossa opetusta on säännöllisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin sekä yleisinä loma-aikoina (esim. heinäkuu). Työskentelypaikkakunta tehtävän alkaessa on Tampere. Opetusta on useassa eri toimipisteessä. Opettajan tehtäviin kuuluu hiusalan eri ammatillisten tutkinnon osien oppimisen ohjaaminen. Opettajan perustehtäviin sisältyy mm. työelämäyhteistyötä, oppimisen ja osaamisen arviointia, dokumentointia sekä ohjaustehtäviä, esimerkiksi oppimisen ja henkilökohtaisten oppimispolkujen suunnittelun ja toteutuksen osalta. Myös suunnittelu- ja kehittämistyö kuuluvat opettajan perustehtäviin.

Edellytämme hius- ja kauneudenhoitoalan hyvää käytännön tuntemusta sekä erinomaisia yhteistyö- ja tiimitaitoja. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla hyvä ohjauksellinen työote, taitoja toimia erilaisten oppijoiden kanssa ja taidot toimia itsenäisesti digitaalisissa toimintaympäristöissä sekä erilaisissa yritys- ja muissa yhteistyöverkostoissa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä työkokemusta nuorten/aikuisten parissa tehtävästä opetustyöstä. Eduksi luetaan myös monipuolisten pedagogisten menetelmien hallinta ja työkokemus opiskelijoiden henkilökohtaisesta ohjaamisesta.

Rehtori Nina Ollila, puh. 040 667 1470. Lähetä tekstiviestillä soittopyyntö, niin Sinulle soitetaan takaisin.

Tampereen palvelualan ammattiopisto
Osoite: Koulukatu 18, 33200 Tampere

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 500.
Tampereen palvelualan ammattiopisto on kehittyvä tällä hetkellä reilu 350 opiskelijan oppilaitos Tampereella.

Tutustu työnantajaan