Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja - Kristinestad

Kristiinankaupungin suomenkielisessä koulutoimessa julistetaan haettavaksi

PÄÄTOIMINEN TUNTIOPETTAJA,
Suomen kieli ja kirjallisuus sekä S2 opetus 1.8.2022-31.7.2023 väliseksi ajaksi


Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Palkkaus on OVTES:n mukainen.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 1.8.2022.
Mikäli sopiva hakija löytyy ennen hakuajan umpeuduttua, voidaan hakuaika sulkea aikaisemminkin, joten haethan siis paikkaa heti.

Hakemuksiin tulee liittää CV ja kelpoisuustodistusten jäljennökset. Hakemukset lähetetään sähköisesti kuntarekry.fi kautta. Haastattelussa esitetään alkuperäiset kelpoisuustodistukset. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja:
rehtori Hanna Pylvänäinen puh. 040-1598071
sivistysjohtaja Maarit Söderlund puh. 040-5565733

2.6.2022
Kristiinankaupungissa
Sivistysjohtaja

Lisätietoja

http://www.kristiinankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Hanna Pylvänäinen puh. 040-1598071
sivistysjohtaja Maarit Söderlund puh. 040-5565733

Lisätietoja

Koulutuksenpalvelualue, suomenkielinen koulutoimi

Kristiinankaupunki on turvallinen, viihtyisä ja monikielinen asuin- ja työskentelypaikkakunta, jossa yhdistyvät merellinen luonto, elävä maaseutu ja monipuoliset vapaa-ajan harrastemahdollisuudet. Kristiinankaupunki antaa puitteet laadukkaaseen asumiseen ja elämiseen. Kristiinankaupunki on Suomen ainoa Cittaslow-kaupunki.

Kristiinankaupungin kaupungilla työskentelee eri alojen ammattilaista, jotka haluavat kehittää kaupungin palveluita ja toimintatapoja jatkuvasti eteenpäin. Kristiinankaupunki työnantajana panostaa mm. henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Kaupunki on kaksikielinen ja hallintokieli on ruotsi. Kristiinankaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Koulutoimisto, Lapväärtintie 10, 64100 Kristiinankaupunki
Kristiinankaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb