Päätoiminen tuntiopettaja (AI ja luokanopettaja) - Limingan kunta

Päätoiminen tuntiopettaja (AI ja luokanopettaja) - Limingan kunta

Päätoiminen tuntiopettaja (AI ja luokanopettaja) toistaiseksi 1.8.2019 alkaen.
Opetettavana aineena suomen kieli ja kirjallisuus sekä luokanopettajan opetettavat aineet. Edellytämme kaksoispätevyyttä (luokan- ja aineenopettaja). Arvostamme lisäksi käsityön opintoja tai työkokemusta käsityön opettamisesta.

Tupoksen koulu on noin yhdeksänsadan oppilaan yhtenäiskoulu ja sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä Oulusta. Koulu toimii kahdessa vierekkäisessä rakennuksessa Tupoksen kyläkeskuksessa. Koulun tärkeinä painopisteinä ovat lasten ja nuorten hyvinvointi sekä osallisuus. Lisäksi arvostamme lapsiläheistä työotetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta sekä ideoita ja intoa Tupoksen lasten ja nuorten hyvinvoinnin kehittämiseen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan OVTES:n mukaan. Tehtävien täyttämisessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Haastattelun yhteydessä hakijan tulee esittää alkuperäiset kelpoisuuden osoittamat todistukset.

Rehtori Satu Kemppainen p. 050 530 7340, satu.kemppainen@liminka.fi.

Limingan kunta, Sivistyspalvelut
Adress: Tuiskulanranta 2, 91910 Tupos

LIMINKA- kasvukunta Oulun seudulla, on noin 10 000 asukkaan nopeasti kehittyvä kunta, ikärakenteeltaan Suomen nuorin. Kunnan talous on vahva ja sijainti luo hyvät kehittämismahdollisuudet.

Mer om arbetsgivaren