Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja (äidinkieli ja kirjallisuus) - Träskändä stad

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Tule meille Järvenpäähän tekemään merkityksellistä työtä monikulttuurisessa työympäristössä!

Olisitko sinä Koivusaaren koulun uusi ÄIDINKIELEN JA KIRJALLISUUDEN PÄÄTOIMINEN TUNTIOPETTAJA?

Koivusaaren koulu on n. 400 oppilaan ja 50 aikuisen yhteisö. Tehtävänä on 7.-luokkalaisen oppilaan henkilökohtaisena koulunkäynninohjaajana toimiminen kaikilla oppitunneilla.

Etsimme äidinkielen opettajaa yläkoulun lukuhankkeen työntekijäksi. Lukuhankkeen tarkoitus on tukea lukutaitoa ja vahvistaa lukemisen kulttuuria. Tuetaan riittävän lukutaidon saavuttamista, jotta oppilailla on mahdollisuus aktiiviseen toimijuuteen yhteiskunnassa. Tukea osoitetaan vieraskielisille oppilaille sekä lukutaidossa heikosti suoriutuville oppilaille.

Odotamme valitulta kannustavaa ja innostavaa työskentelytapaa, monipuolisten opetusmenetelmien hallintaa sekä perehtyneisyyttä lukutaidon vahvistamisen keinoihin. Yhteistyötaidot ovat olennaisen tärkeitä tehtävässä onnistumisessa, sillä tehtävää muovataan yhdessä äidinkielen tiimin ja erityisopettajien kanssa. Eduksi katsotaan 1-3 vuoden kokemus opettamisesta vuosiluokilla 7-9.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän nuorten parissa. Työyhteisömme on mukava ja meille on helppo tulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Marja Yliniemi p. 040 315 2670 tai s-posti marja.yliniemi@jarvenpaa.fi.

Tehtävä ovat määräaikainen ajalle 9.1.2023 - 30.6.2023. Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi 8.12.2022 klo 15 mennessä. Suunnitellut haastattelupäivät pidetään viikoilla 50 ja 51.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala OVTES
  • Kelpoisuusehtona ylempi korkeakoulututkinto sekä perusopetuksen opettajan kelpoisuus opetettavissa aineissa opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuus tulee olla saavutettuna ennen hakuajan päättymistä.
  • Koeaika enintään puolet palvelusuhteen kestosta
  • Rikostaustaote esitettävä
Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Marja Yliniemi p. 040 315 2670 tai s-posti marja.yliniemi@jarvenpaa.fi.

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Rekommenderade jobb