Päätoiminen tuntiopettaja, hiusala - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Päätoiminen tuntiopettaja, hiusala - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Oulun seudun ammattiopiston Kontinkankaan yksikköön haetaan päätoimiseen määräaikaiseen virkasuhteeseen tuntiopettajaa ajalle 1.8.2019-31.7.2020. Päätoimisen tuntiopettajan tehtävä on hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon opetuksessa hiusalan ammattiaineissa.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Hakijalta edellytetään hiusalan koulutusta. Eduksi katsotaan hius- ja kauneudenhoitoalan opetuskokemus toisella asteella, vahva työelämäosaaminen (väh. 5 vuotta hiusalalla) ja hiusalan yrittäjänä toimiminen. Työ on pääasiassa iltatyötä.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan OVTES, Osio C, Liite 1.

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.
Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa

Läs mer

http://www.osekk.fi
http://www.osao.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat Koulutuspäällikkö Armi Juntunen, GSM 050 317 4600, sähköposti: armi.juntunen@osao.fi, Opintopäällikkö Minna Lintulahti, Gsm 050 317 4685, sähköposti: minna.lintulahti@osao.fi ja Yksikönjohtaja Teija Tolonen, Gsm 040 742 0989, sähköposti: teija.m.tolonen@osao.fi
Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. CV ja kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee liittää liitetiedostona hakemukseen. Hakemuksia ei palauteta.

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä, Oulun seudun ammattiopisto, Kontinkankaan yksikkö
Adress: Kiviharjuntie 8, 90220 Oulu

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa järjestämällä työelämälähtöisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden haasteita ennakoiden. Osekkin koulutuspalvelut toteuttaa Oulun seudun ammattiopisto OSAO. OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee 11 000 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella. Osao Kontinkankaan yksikössä on n. 2000 opiskelijaa ja n. 160 työntekijää.

Mer om arbetsgivaren