Päätoiminen tuntiopettaja, kasvatusala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Päätoiminen tuntiopettaja, kasvatusala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme päätoimisen tuntiopettajan sijaista kasvatusalalle määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020. Tehtävään kuuluu opetus- ja ohjaustehtävät kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnossa, erityisesti nuoriso- ja yhteisöohjauksen osaamisalalla sekä luonto- ja elämystoiminnan valinnaisessa tutkinnon osassa. Lisäksi tehtävä sisältää Riverian Niittylahden toimipisteen turvallisuusvastaavan tehtävän.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä.

Odotamme hakijalta kasvatus- tai ohjausalan koulutusta ja työkokemusta. Eduksi katsomme luonto- ja elämystoiminnan osaamisen ja ohjaus- tai opetuskokemuksen.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.riveria.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Sanna Hartikainen, p. 050 577 7059, sanna.hartikainen@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Adress: Niittylahdentie 297, 82220 Niittylahti

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Mer om arbetsgivaren