Päätoiminen tuntiopettaja, kuvataide, Kuokkala - Jyväskylän kaupunki

Päätoiminen tuntiopettaja, kuvataide, Kuokkala - Jyväskylän kaupunki

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Tule työskentelemään noin tuhannen opettajan osaavaan ja ammattitaitoiseen yhteisöön.

Jyväskylän kaupunki hakee

PERUSOPETUKSEN KUVATAITEEN PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.8.2019 alkaen Kuokkalan yhtenäiskouluun.

Kuokkalan yhtenäiskoulu on reilun 900 oppilaan ja yli 100 henkilökunnan jäsenen koulu, josta on rakentumassa Kuokkalan kaupunginosaan vireä oppimisympäristö. Kouluumme tulee sijoittumaan mm. kirjasto ja nuorisotoimen tilat. Käytämme joustavia opetusjärjestelyjä ja arvostamme yhdessä tekemistä yli aine- ja luokkarajojen. Toimintakulttuurissamme korostuvat hyvinvointi, osallisuus ja tieto- ja viestintätekniikan pedagoginen hyödyntäminen.

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen. Lisäksi odotamme laaja-alaista näkemystä kuvataiteen opettamisesta ja sen kehittämisestä yhtenäiskoulussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikostaustaote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Päätoiminen tuntiopettajuus on ollut aiemmin julkisessa haussa, mutta julistetaan nyt uudelleen haettavaksi. Aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.

Seuraa meitä:
@jyvaskylanperusopetus & https://www.jyvaskyla.fi/opetus

Läs mer

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Rehtori Seppo Pulkkinen, puh. 014 266 4681
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Perusopetus
Adress: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Mer om arbetsgivaren