Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja, liiketalous / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme päätoimista liiketalouden tuntiopettajaa määräaikaiseen viransijaisuuteen ajalle 1.9.2022 - 31.7.2023. Pääasiallinen toimipiste virkasuhteen alussa on Tredun Hepolamminkadun toimipiste, Tampere.

Tehtävänäsi on liiketoiminnan perus- ammatti- ja erikoisammattitutkintojen aikuisopiskelijoiden laaja-alainen ja työelämälähtöinen asiakaspalvelun, myynnin ja esimiestyön opetus, ohjaus, arviointi sekä yksilöllisten opintopolkujen rakentaminen.

Tehtävä edellyttää laajaa ja ajan tasaista käytännön kokemusta ja ammattitaitoa opetettavista aiheista, hyviä työelämäsuhteita sekä pedagogisia taitoja.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa määräaikaiseen tehtävään voidaan valita henkilö, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Tehtävässä edellytetään valmiutta liikkua Tredun toimipisteiden välillä ja työpaikoilla, mahdollisuutta käyttää omaa autoa sekä voimassa olevaa B-luokan ajokorttia.

Eduksi katsomme kokemuksen opettamisesta ja työskentelystä vaihtuvissa tiimeissä ja verkostoissa sekä Pirkanmaan alueen työelämätuntemuksen. Arvostamme hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja sekä monipuolisia tietoteknisiä taitoja, erityisesti Office ohjelmien osaamista.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Hilkka Pöyliö, puh. 0408005626. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 15.8.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan
  • Tampereen kaupunki, Tredu Hervanta 8
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyö
  • TRE-01-1596-22
  • 1.9.2022 - 31.7.2023
  • OVTES
  • Sopimusala: OVTES
  • 1.8.2022 - 15.8.2022 23:59
  • Kunta

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Hilkka Pöyliö, puh. 0408005626. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Tredu Hervanta 8

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Hepolamminkatu 10, 33720 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb