Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja, luokanopettaja - Kemin kaupunki

Kemin kaupungissa, Kivikon koulun Koivuharjun yksikössä on avoinna päätoimisen tuntiopettajan (luokanopetus) tehtävä ajalla 1.8.2022-31.7.2023. Määräaikaisuuden perusteena on käynnissä oleva palveluverkkoselvitys ja oppilasmäärän väheneminen.

Kivikon koulun yksikkönä toimiva Koivuharjun koulu on perinteikäs, pieni ja idyllinen alakoulu Kemin keskustan tuntumassa. Koulussa opiskelee tällä hetkellä 104 oppilasta, ja lukuvuotena 2022-2023 koulussa toimivat luokat 2-6. Viiden luokanopettajan lisäksi koulussa työskentelevät apulaisrehtori, erityisopettaja ja kaksi koulunkäynninohjaajaa.

Haemme koulullemme oppilaslähtöistä ammattilaista ja hyvää työkaveria henkilökuntaamme. Edellytämme sitoutumiskykyä koulun yhteisiin arvoihin ja kasvatuskäytänteisiin, hyviä yhteistyötaitoja, oppilaslähtöisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä. Arvostamme positiivista ja oppilaiden vahvuuksiin painottuvaa pedagogista työotetta, rauhallista ja harkitsevaa kasvatusnäkemystä, sekä kokonaisvaltaista lähestymistapaa oppilaisiin, luokkaan ja luokkatyöskentelyyn.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaiset. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 14 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisessä annetun lain (504/2002) 3§:n mukainen rikorekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset täytetään Kuntarekryn kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. rehtori Kai Koskinen
kai.koskinen@edukemi.fi
040 619 6150

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Lasten ja nuorten palvelut, Koivuharjun koulu

Kemin kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Lasten ja nuorten palvelut, Kivikon koulun Koivuharjun yksikkö

Kemi on vehreä, vihreä, vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliseset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle. Kemi on savuton työpaikka. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja kuten ePassi, työterveyshuolto sekä Kemi Cardilla saatavia etuja eri liikkeistä.


Osoite: Vanhakatu 15, 94100 Kemi

Rekommenderade jobb