Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja, luokanopettaja - Kemin kaupunki

Kemin kaupungissa, Kivikon koulussa on avoinna määräaikainen luokanopettajan virka (2101) ajalla 1.8.2022-31.7.2023. Määräaikaisuuden perusteena on käynnissä oleva palveluverkkoselvitys ja oppilasmäärän väheneminen. Tehtävässä katsotaan eduksi valmius opettaa teknistä käsityötä.

Hakuaikaa on jatkettu. Aiemmin tulleet hakemukset otetaan rekrytoinnissa huomioon.

Kivikon koulu on n. 290 oppilaan kaksisarjainen alakoulu, jossa tulevana lukuvuonna on luokka-asteet 1-5. Koulun yhteydessä oleva päiväkoti ja esikoulu tarjoavat luontevan opinpolun jatkumisen varhaiskasvatuksesta perusopetukseen. Luonnonläheinen sijaintimme mahdollistaa aktiivisen lähialueen hyödyntämisen koulumme toiminnassa. Kivikon koulu on osa maailmanlaajuista UNESCO-kouluverkostoa, ja kansainvälisyys ja kielimyönteinen kasvatus on tärkeä osa Kivikon koulun arkea.

Haemme koulullemme oppilaslähtöistä ammattilaista ja hyvää työkaveria henkilökuntaamme. Edellytämme sitoutumiskykyä koulun yhteisiin arvoihin ja kasvatuskäytänteisiin, hyviä yhteistyötaitoja, oppilaslähtöisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä. Arvostamme positiivista ja oppilaiden vahvuuksiin painottuvaa pedagogista työotetta, rauhallista ja harkitsevaa kasvatusnäkemystä, sekä kokonaisvaltaista lähestymistapaa oppilaisiin, luokkaan ja luokkatyöskentelyyn.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaiset. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 14 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisessä annetun lain (504/2002) 3§:n mukainen rikorekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset täytetään Kuntarekryn kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. rehtori Kai Koskinen
kai.koskinen@edukemi.fi
040 619 6150

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Lasten ja nuorten palvelut, Kivikon koulu

Kemin kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Lasten ja nuorten palvelut, Kivikon koulu

Kemi on vehreä, vihreä, vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliseset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle. Kemi on savuton työpaikka. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja kuten ePassi, työterveyshuolto sekä Kemi Cardilla saatavia etuja eri liikkeistä.


Osoite: Kiveliönkatu 31, 94600 Kemi

Rekommenderade jobb