Päätoiminen tuntiopettaja luokanopetukseen (2 kpl)

Tule töihin Rakokiven peruskoululle uudistumiskykyiseen ja ratkaisukeskeiseen työyhteisöön! Meillä pääset toimimaan osana tiimiä ja kehittämään työtäsi yhdessä tiimin kanssa uudessa Rakokiven monitoimitalo Loistossa.

Monitoimitalo Loistossa syksystä 2021 alkaen toimiva Rakokiven peruskoulu on noin 370 oppilaan alakoulu, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Rakokiven liikekeskuksessa. Monitoimitalo Loistossa toimii koulun lisäksi Rakokiven päiväkoti ja Nastolan kirjasto sekä joukko muita käyttäjiä. Käytettävissämme upean uuden talon lisäksi ovat erinomaiset urheilu- ja liikuntamahdollisuudet kävelyetäisyydellä. Koulullamme on vahvaa oppimisen tuen osaamista.

Haemme osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme kahta PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA LUOKANOPETUKSEEN ajalle 1.8.2021 - 31.7.2022. Tehtävänä on toimia luokanopettajana vuosiluokan tiimissä, johon kuuluu luokanopettajia, erityisopetuksen opettaja ja koulunkäyntiavustaja/koulunkäyntiavustajia. Koulussamme toimitaan yhteisopettajuusmallilla. Tuen oppilaat opiskelevat pääosin inklusiivisesti osana oman luokka-asteensa ryhmää.

Kelpoisuuden lisäksi arvostamme hakijan halua ja kykyä yhteistyöhön ja opetuksen kehittämiseen sekä uudenlaiseen toimintatapaan avoimissa oppimisympäristöissä. Vuorovaikutustaidot, joustavuus sekä soveltuvuus työyhteisöön vaikuttavat valintapäätökseen. Valmius opettaa kieliä (EN, RU) sekä käsityötä katsotaan eduksi. Valinta tehdään soveltuvuuden ja kelpoisuuden perusteella.

Kelpoisuusvaatimuksena on luokanopettajan kelpoisuus. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole tehtävä voidaan täyttää hakijalla, jolla ei ole kelpoisuutta virkaan.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävissä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valittavalta voidaan pyytää huumausainetestiä koskeva todistus.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 15.4.2021 klo 15.00 mennessä.

Lahden kaupungin perusopetuspalvelut kuuluvat sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Perusopetusta järjestetään 25 koulussa. Oppilaita on yli 10300, opettajia ja avustajia yli 1000.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/koulut/rakokiven-koulu/
http://www.lahti.fi/palvelut/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana

Tutustu työnantajaan

rehtori Susanna Kulonen, p. 040 834 9330

Lahden kaupunki, Rakokiven peruskoulu
Osoite: Toritie 6, 15550 Nastola

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

Suggested jobs