Päätoiminen tuntiopettaja, luokanopetus (EN)

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Nyt haemme

PERUSOPETUKSEN ENGLANNINKIELISEEN LUOKANOPETUKSEEN PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA

määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2021-31.7.2022 Kortepohjan kouluun.

Kortepohjan koulu on 1.-6.luokkien perusopetusta antava koulu, jossa opiskelee 310 oppilasta. Koulussa on 12 yleisopetuksen luokkaa, 3 englanninkielisen opetuksen luokkaa (1-2E, 3-4E, 5-6E) ja yksilöllisen perusopetuksen ryhmä.

Haemme englanninkieliseen luokanopetukseen ja kehittämistyöhön sitoutunutta ja innostunutta opettajaa. Työtapana samanaikaisopettajuus ja yhteisopettajuus.

Kelpoisuusehto tehtävään on opetushenkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen. Eduksi katsomme englannin aineenopettajan kelpoisuuden, kokemuksen yhdysluokkien opettamisesta sekä natiivitason kielitaidon (YKI1).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Tutustu työnantajaan

rehtori Päivi Liimatainen, puh. 050 311 8171
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Perusopetus
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs