Skip to main content
test

Äänekosken kaupungin opetuspalveluissa on haettavana päätoimisen tuntiopettajan (ma) vakituinen virka 1.8.2023 alkaen. Sijoituspaikkana virkasuhteen alussa on lukio. Valittavalta henkilöltä edellytämme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, aloitteellisuutta sekä hyviä TVT-taitoja. Arvostamme lukiokokemusta.

Kelpoisuus tehtävään määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Haastattelut toteutetaan viikolla 14. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lukion rehtori Jaana Tani, 020 632 3170, jaana.tani(at)aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Opetuspalvelut
Hallintokatu 4
44100 Äänekoski

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Opetus- ja kasvatustoimi, Opetuspalvelut

Äänekoski on monien mahdollisuuksien kaupunki

Äänekoski on pohjoisen Keski-Suomen keskuskaupunki ja biokiertotalouden keskittymä, jossa kesyttämätön luonto ja korkea teknologia kohtaavat.

18 000 asukkaan Äänekoski on moderni ja vireä teollisuuskaupunki Keiteleen eteläpäässä, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Kattavat palvelut, monipuolinen kulttuuri- ja urheilutoiminta, toimiva kouluverkosto sekä sujuvat liikenneyhteydet tekevät kaupungista vetovoimaisen ja tarjoavat mahdollisuuden hyvään arkeen. Upea järviluonto on tärkeä osa kaupungin identiteettiä.

Äänekosken kaupunki on vakaa työnantaja ja vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100 prosenttia. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 850 henkilöä.

Olemme savuton työyhteisö.

https://www.youtube.com/watch?v=29_QL0Bxb8A https://www.aanekoski.fi/


Osoite: 44100, 44100 äänekoski
Äänekosken kaupunki - Rökfri arbetsplats Äänekosken kaupunki - Bra humör arbetsplats

Rekommenderade jobb