Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja, matematiikka, fy ja ke - Kemin kaupunki

Kemin kaupungin perusopetuksessa Hepolan koululla on haettavana määräaikainen päätoimisen tuntiopettajan tehtävä, johon sisältyy matematiikan, fysiikan ja kemian opetusta vuosiluokilla 7-9. ajalle 1.8.2022-31.7.2023.

Hepolan koulu on n. 420 oppilaan ja 55 työtekijän yhtenäiskoulu. Koulussamme on myös kuntouttavan ja pidennetyn oppivelvollisuuden opetuksen pienryhmiä sekä Hepolan päiväkoti ja nuorisotila Siipi.

Toiminta-ajatuksemme on Oppiva opinreitti yksilöllisesti ykkösestä ysiin. Koulullamme on ISO 14001:2015 Ympäristösertifikaatti , jonka mukaisesti toteutamme kestävän kehityksen toimintaperiaatteita. Lisäksi koulullamme on myös ISO 45001:2018 terveys- ja turvallisuussertikifaatti.

Haemme joukkoomme oppilaslähtöistä, ratkaisukeskeistä, kehittämistyöstä innostunutta opetuksen ja kasvatuksen ammattilaista. Arvostamme positiivista ja oppilaiden vahvuuksiin painottuvaa pedagogista työotetta.

Painotamme hyviä ryhmänhallinta- ja yhteistyötaitoja, oppilaslähtöisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä sekä kehittämismyönteistä otetta. Arvostamme kokemusta ja kiinnostusta yhteisopetuksesta, inklusiivisen opetuksen tuntemista sekä kykyä toimia yhtenäiskoulussa eri-ikäisten oppijoiden kanssa.

Työyhteisömme koetaan tukevaksi ja kannustavaksi. Meillä on jatkuvan parantamisen kulttuuri liinaten. Yhteisopettajuus, toiminnalliset työskentelytavat ja ulkoluokkatoiminta ovat osa arkeamme.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaiset. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 14 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisessä annetun lain (504/2002) 3§:n mukainen rekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee täyttää Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

https://fi-fi.facebook.com/people/Kemin-Hepolan-koulu/100057288385140/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma. rehtori Anna-Maija Leinonen, anna-maija.leinonen@edukemi.fi, p. 0400-355974

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Lasten ja nuorten palvelut, Hepolan koulu

Kemi on vehreä, vihreä ja vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle. Kemi on savuton työpaikka.


Osoite: Satamalehdontie 2, 94830 Kemi

Rekommenderade jobb