Päätoiminen tuntiopettaja / musiikki - Vasa stad

Päätoiminen tuntiopettaja / musiikki

Vaasan kaupungin suomenkielinen perusopetus hakee musiikin päätoimista tuntiopettajaa Merenkurkun kouluun.

Haemme työyhteisöömme innostavaa, monipuolista ja yhteistyökykyistä musiikin päätoimista tuntiopettajaa. Merenkurkun koulu on noin 350 oppilaan yläkoulu, jossa suomenkielisten luokkien lisäksi on ruotsin kielen kielikylpylinja sekä englanninkielinen linja.

Arvostamme hakijaa, joka haluaa ja kykenee musiikillisten tietojen ja taitojen sekä yhtyesoittimien alkeiden lisäksi opettamaan uuden opetussuunnitelman mukaisia valinnaiskursseja, joita ovat esim. musiikkiteknologiakurssi ja bändikurssi. Toivomme, että tehtävään valitulla on kokemusta ja intoa ohjata myös koulun bändikerhoja.

Hakijalle on eduksi kokemus äänentoiston ja äänentoistolaitteiden käytön opettamisessa sekä vankka osaaminen tieto-ja viestintätekniikassa liittyen esim. äänitys ja editointiohjelmien käyttöön.

Virkaan on asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Rehtori Minna Vuorinen puh. 06 325 3330

Sivistystoimi / Merenkurkun koulu
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.

Tutustu työnantajaan