Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja, Pihlajaniemen koulu - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan kaupungin koulutoimessa ilmoitetaan haettavaksi määräaikainen
perusopetuksen virkasuhteinen tuntiopettajuus ajalle 10.8.2022-3.6.2023.


Pihlajaniemen koulu, Ritalanmäentie 35, 57600 Savonlinna
- päätoiminen tuntiopettaja, luokanopetus
- määräaikainen ajalle 10.8.2022-3.6.2023 (hanke)
- eduksi katsotaan erityispedagogiikan opinnot


Odotamme valittavalta henkilöltä kehittämis- ja kehittymishalukkuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Pidämme tärkeänä kykyä tehdä tiimityötä ja yhteistyötä opetushenkilöstön lisäksi koulun oppilashuollon työntekijöiden ja ulkopuolisten verkostojen kanssa.

Edellytämme hakijalta kolmiportaisen tuen, toiminnallisten opetusmenetelmien ja sähköisten opiskeluympäristöjen vahvaa hallintaa, uuden opetussuunnitelman ja monipuolisiin näyttöihin perustuvan arviointikulttuurin hyödyntämistä opetustyössä ja hyviä työyhteisötaitoja. Lisäksi edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli luokka- ja oppiainerajojen perusopetuksen uuden OPS:n tavoitteiden mukaisesti.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan.

Tehtävässä noudatetaan viiden (5) kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on toimitettava ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3§:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset, johon liitetään kelpoisuuden osoittavat opintotodistukset ja ansioluettelo toimitetaan 18.5.2022 klo 15:00 mennessä Kuntarekryn kautta.

Lisätietoa antaa:
koulunjohtaja Teija Piironen p. 044 417 4515

Savonlinnassa 4.5.2022
SIVISTYSVIRASTO


Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulunjohtaja Teija Piironen p. 044 417 4515

Lisätietoja

Savonlinnan kaupunki, Sivistystoimen toimiala, Perusopetus

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 33 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Noin puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologiateollisuus ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee yli 1000 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden korkeissa tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Ritalanmäentie 35, 57600 Savonlinna
Savonlinnan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb