Päätoiminen tuntiopettaja, pintakäsittelyala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Päätoiminen tuntiopettaja, pintakäsittelyala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme päätoimista tuntiopettajaa pintakäsittelyalalle, Riverian Joensuun koulutusyksikköön. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 31.12.2020. Opetustehtävät painottuvat pintakäsittelyalan perustutkinnon opetuksen toteuttamiseen. Opetusta voi olla myös ammattitutkinnoissa, erikoisammattitutkinnoissa tai työelämälle kohdennetussa muussa koulutuksessa. Tehtävään sisältyy myös koulutuksen markkinointia ja yhteistyötä sidosryhmien kanssa.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä.

Arvostamme aloitteellisuutta, aktiivista ja osaavaa vuorovaikutusta opiskelijoiden, muun henkilöstön ja sidosryhmien kanssa sekä yrittäjämäistä työotetta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.riveria.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. koulutuspäällikkö Olli Lötjönen, p. 050 365 5601, olli.lotjonen@riveria.fi.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Adress: Peltolankatu 4, 80220 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Mer om arbetsgivaren