Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja, ravitsemisala - Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto hakee Koulutuspalvelut-tulosyksikköön matkailu-, ravitsemis- ja elintarvikealan tiimiin määräaikaista ammatillisten tutkinnon osien (ravintola- ja catering-ala) päätoimista tuntiopettajaa ajalle 1.1. - 31.12.2024.

Tule osaavaan ja kehittämismyönteiseen tiimiimme! Meillä Ekamissa työskentelee joukko osaavia, aikaansaavia ammattialaisia ja teemme töitä hyvässä hengessä- yhteen hiileen puhaltaen. Meidän matkailu-, ravitsemis- ja elintarvikealan tiimissä innostutaan ja iloitaan onnistumisista, katse vahvasti tulevaisuudessa.

Tässä opettajan tehtävässäsi opetat ravintola- ja catering-alan kokkien sekä tarjoilijoiden pakollisia ja valinnaisia tutkinnonosia. Lisäksi opetukseen voi kuulua myös ammatti- ja erikoisammattitutkintojen ammatillisia tutkinnon osia. Tehtäviisi kuuluu lähi- ja verkko-opetuksen lisäksi työelämässä järjestettävän koulutuksen ohjaus. Päätoimipaikkana on Kotekon kampus Kotkassa. Opetusta voi olla myös muilla Ekamin kampuksilla Kotkassa ja Haminassa.

Edellytämme: - opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen (986/1998) mukaista kelpoisuutta (soveltuva korkeakoulututkinto, alan kolmen vuoden työkokemus ja opettajan pedagogiset opinnot) - ravintola-alan tuntemusta - taito opettaa englanniksi - laaja-alaista kokemusta ravintolan ruoanvalmistuksen käytännön töistä - taitoa käyttää erilaisia opetus- ja ohjausmenetelmiä - digiosaamista

Arvostamme ja katsomme eduksi: - aiemman opettaja- ja kouluttajakokemuksen - Jamixin ja chefsteinsin käytön osaamisen - verkko-opetusosaamisen, It's learning-osaamisen - yhteistyökyvykkyyden, oma-aloitteisuuden ja kehittämismyönteisyyden

Tarjoamme: - kehittämismyönteisen työympäristön sekä hyvät henkilöstöedut - esihenkilön ja tiimin tuen työssäsi onnistumiseen - monipuoliset osaamisesi kehittämisen mahdollisuudet - lakisääteisten työterveyshuollonpalvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut Hakijoille järjestetään mahdollisesti työkoe, jossa mitataan ammatillisia ja sosiaalisia taitoja osana valinnan kriteereitä. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös muut hakijat.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Jos tietoja ei toimiteta määräajassa, päätöksentekijä voi tehdä päätöksen, jossa tehtävään ottaminen todetaan rauenneeksi. (Laki kunnallisesta viranhaltijasta, 7 §, Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 2, 3 ja 6 §:t)

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat osoitteesta hr-palvelut@ekami.fi tai numerosta 040 185 4506 (arkisin klo 9 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa tiimipäällikkö Anneli Sagulin p. 040 7129267
anneli.sagulin(at)ekami.fi

Lisätietoja

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Koulutuspalvelut, Matkailu-, ravitsemis- ja elintarvikeala

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.

Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin vapaalla. Ekami on ISO 9001: 2015 sertifioitu ja toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.


Osoite: Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka

Rekommenderade jobb